//
Onorarii

*** 

Acest blog contine informatii neactualizate.

Blogul meu si-a mutat casa pe www.psihomedeor.ro! Te astept aici alaturi de colegii mei cu informatii si evenimente noi!

***

Contravaloarea serviciilor de consiliere sau psihoterapie sunt stabilite la prima intalnire, acestea fiind diferite in functie de tipul de interventie (de cuplu sau individuala), acestea variind intre 150- 180 lei*.

Sedintele de consiliere psihologica, psihoterapie individuala, consiliere vocationala dureaza 50- 60 de minute** iar cea de psihoterapie/consiliere de cuplu, 90 de minute.

tree_and_rainbow.15895801_std

Programarea consultatiei se face de comun acord, la cea mai potrivita ora pentru ambele parti. Te asigur de intreaga mea disponibilitate pentru ora respectiva, care iti apartine. In acest sens, intalnirile programate si neonorate impreuna cu sedintele la care intarzii se platesc integral.

Atunci cand ai nevoie sa anulezi o intalnire, te rog sa ma anunti cu 48 de ore in avans iar sedinta respectiva nu va fi taxata. Timpul rezervat tie iti apartine, iar pentru ca foarte rar reusesc sa programez pe altcineva in locul tau in mai putin de 48 de ore ora respectiva pentru mine este pierduta. Bineinteles, exceptie fac situatiile neprevazute (situatii de urgenta, boli grave sau contagioase).

Cabinetul se afla in zona Universitate, langa Intercontinental.

*Imi rezerv dreptul de a oferi reduceri clientilor in diferite situatii dificile. 

** Sedintele in care se aplica EMDR au durata variabila.

Daca ai intrebari sau doresti informatii suplimentare te invit sa imi scrii sau sa ma suni la numarul 0742 024642. Ne putem intalni pentru o prima sedinta pentru a ne cunoaste si a hotari sa lucram impreuna pentru atingerea cu succes a obiectivelor tale.

Advertisements

Comments are closed.

Programeaza o sedinta:

0742 024642
L-V: 10:00- 20:00
S: 10:00- 14:00.

Sustin mamicile antreprenoare!

banner300
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Copyright 2009-2016 Caciuloiu Livia Alexandra– Toate drepturile rezervate
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Advertisements
%d bloggers like this: