//
you're reading...
Psihoterapie si Consiliere Psihologica

Blogul meu si-a schimbat casa!

Dragii mei,

Vreau sa aduc cat mai multe evenimente si articole interesante la un loc, asa ca am refacut pentru voi site-ul nostru de prezentare www.psihomedeor.ro, care inglobeaza cele mai vizualizate postari ale mele si ale lui Alex:

http://psihomedeor.ro/blog/

In plus, aici veti gasi toate evenimentele organizate special pentru voi si servicii unice si calitative din aria consilierii psihologice si psihoterapiei individuale, de familie, cuplu si de grup pe care le voi oferi impreuna cu echipa mea.

Ma puteti contacta in continuare prin intermediul formularului de contact, insa solicitarile de pe site vor avea prioritate.

In acelasi timp. tot pe www.psihomedeor.ro va puteti abona gratuit la Newsletter-ul nostru, in care veti citi curand stiri interesante si oferte speciale

Va astept cu mare drag in continuare alaturi de noi, in noua noastra casa mai frumoasa si mai spatioasa 🙂

Advertisements

About psihliviacaciuloiu

- Experienta in asistarea psihologica a familiilor monoparentale si in consilierea psihologica individuala a persoanelor (adulti, adolescenti si copii) cu experiente traumatice: boala in faza terminala, doliu, abuz sexual, hartuire psihologica si violenta domestica, tulburari ale somnului si ale comportamentului alimentar, depresii, managerierea conflictelor si a stresului de la locul de munca. - Practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), certificata de Peter Schutz (EMDR-Institut Österreich- Austria) si MindMaster - Trainer autorizat MECT si CFNPA si Facilitator de grupuri de dezvoltare personala. Primul organizator si facilitator de grupuri de suport pentru persoanele indoliate din tara (din 2011 pana in prezent) - Psihoterapeut si Consilier Psihologic autonom, specializare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de libera practica in evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si de Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania; - Abilitare si certificare internationala pentru nivelul de Master in Programare Neuro- Lingvistica (IANLP) - Specialist Recrutare, Consultant Senior in Resurse Umane si Consilier in Cariera. Mai multe informatii despre mine puteti gasi aici: http://www.linkedin.com/pub/livia-caciuloiu/13/825/687 si aici: https://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

Discussion

Comments are closed.

Programeaza o sedinta:

0742 024642
L-V: 10:00- 20:00
S: 10:00- 14:00.

Sustin mamicile antreprenoare!

banner300
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Copyright 2009-2016 Caciuloiu Livia Alexandra– Toate drepturile rezervate
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Advertisements
%d bloggers like this: