//
you're reading...
Aparitii media, Doliul si Terapia pierderii, Evenimente, Psihoterapie si Consiliere Psihologica

Prima tabara terapeutica pentru vaduve din Romania

***

Acest blog contine informatii neactualizate.

Blogul meu si-a mutat casa pe www.psihomedeor.ro! Te astept aici alaturi de colegii mei cu informatii si evenimente noi!

***

Dragii mei,

In ultima vreme am cam lipsit de pe blog date fiind unele proiecte personale, insa stiu sigur ca ai aflat pana acum despre Tabara din aprilie, singura si prima tabara pentru vaduve tinere din Romania!

M-am bucurat mult sa muncesc- de cele mai multe ori si in timpul liber- pentru ca sa putem schimba 20 de vieti in bine; am muncit mult insa cu mult drag, iar asta s-a resimtit in rezultatul final. Lasand la o parte valoarea de necontestat a interventiei noastre terapeutice- sustinuta si de testele aplicate pe parcursul taberei-, am vazut cu proprii mei ochi cum un om frant se poate restructura si cum poate renaste pentru ca in final sa poata fi el insusi un model pentru alti oameni aflati in impas. 

Va multumesc mult dragi prieteni, chiar daca ne cunoastem doar virtual (prin Facebook, Linkedin, Twitter sau alte retele), pentru ca fara sprijinul vostru in votarea de anul trecut nu am fi ajuns aici. Va spun sincer ca VOI ati facut totul posibil. Cu cateva zile inainte de a se finaliza votarea am trimis fiecarei conexiuni de pe Linkedin mesaje, iar majoritatea mi-au raspuns cu multe cuvinte frumoase de sustinere si mai mult decat atat, au votat efectiv pentru realizarea acestui proiect. De la voi au venit ultimele voturi- si cele care au contat cel mai mult in concursul de proiecte. 

Puteti gasi mai jos un mini-documentar realizat in urma taberei; contine marturii si momente-cheie din cadrul activitatilor noastre. 

Cam asta a fost tot ce am vrut sa va spun 🙂 Nu e putin lucru, doar ati schimbat 20 de vieti in bine! 

Cu mult drag si recunostinta!
Livia

Advertisements

About psihliviacaciuloiu

- Experienta in asistarea psihologica a familiilor monoparentale si in consilierea psihologica individuala a persoanelor (adulti, adolescenti si copii) cu experiente traumatice: boala in faza terminala, doliu, abuz sexual, hartuire psihologica si violenta domestica, tulburari ale somnului si ale comportamentului alimentar, depresii, managerierea conflictelor si a stresului de la locul de munca. - Practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), certificata de Peter Schutz (EMDR-Institut Österreich- Austria) si MindMaster - Trainer autorizat MECT si CFNPA si Facilitator de grupuri de dezvoltare personala. Primul organizator si facilitator de grupuri de suport pentru persoanele indoliate din tara (din 2011 pana in prezent) - Psihoterapeut si Consilier Psihologic autonom, specializare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de libera practica in evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si de Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania; - Abilitare si certificare internationala pentru nivelul de Master in Programare Neuro- Lingvistica (IANLP) - Specialist Recrutare, Consultant Senior in Resurse Umane si Consilier in Cariera. Mai multe informatii despre mine puteti gasi aici: http://www.linkedin.com/pub/livia-caciuloiu/13/825/687 si aici: https://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

Discussion

Comments are closed.

Programeaza o sedinta:

0742 024642
L-V: 10:00- 20:00
S: 10:00- 14:00.

Sustin mamicile antreprenoare!

banner300
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Copyright 2009-2016 Caciuloiu Livia Alexandra– Toate drepturile rezervate
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Advertisements
%d bloggers like this: