//
you're reading...
Doliul si Terapia pierderii, Evenimente, Parenting pentru familii cu 2 si 1 parinte, Psihoterapie si Consiliere Psihologica

Grup de sprijin pentru parintii care si-au pierdut un copil

***

Acest blog contine informatii neactualizate.

Blogul meu si-a mutat casa pe www.psihomedeor.ro! Te astept aici alaturi de colegii mei cu informatii si evenimente noi!

***

Fiecare copil este unic, pretios, atat de usor de iubit. De neinlocuit.

Stiu asta si doresc sa iti fiu aproape acum cand singuratatea, dorul si golul din inima ta sunt de neacoperit. Si chiar dacă nu pot sa fac un miracol pentru tine, voi face tot ce este in puterea mea pentru ca tu sa ai zile mai usoare.

Pentru asta, te invit la o serie de intalniri alaturi de alti parinti ca tine, care vor sa se simta intelesi, acceptati si alinati.

Iti propun 6 intalniri bilunare, in care:

– Vei cunoaste si vei fi aproape de oameni si alti parinti cu experiente similare;

– Iti vei putea impartasi povestea si vei fi ascultat/a cu rabdare, empatie si intelegere;

– Iti vei descoperi resurse noi pentru a te reechilibra;

– Vom detensiona si facilita comunicarea din familia voastra (cu partenerul de cuplu si/sau cu ceilalti copii);

– Vei descoperi modalitati care sa te ajute sa gestionezi presiunea celor din jur;

– Vei învata tehnici de relaxare şi gestionare a emotiilor puternice.

Grupul este facilitat de Livia Caciuliu, psihoterapeut si consilier psihologic cu practica autonoma, cu specializare practica (din 2010) in consilierea si psihoterapia doliului (individuala si in grup).

Inscrie-te prin formularul de contact!

Te astept cu drag.

Eveniment oficial pe facebook: aici

– See more at: http://psihomedeor.ro/grup-de-sprijin-gratuit-pentru-parinti-in-doliu/#sthash.KjAQXkpv.dpuf

 

Advertisements

About psihliviacaciuloiu

- Experienta in asistarea psihologica a familiilor monoparentale si in consilierea psihologica individuala a persoanelor (adulti, adolescenti si copii) cu experiente traumatice: boala in faza terminala, doliu, abuz sexual, hartuire psihologica si violenta domestica, tulburari ale somnului si ale comportamentului alimentar, depresii, managerierea conflictelor si a stresului de la locul de munca. - Practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), certificata de Peter Schutz (EMDR-Institut Österreich- Austria) si MindMaster - Trainer autorizat MECT si CFNPA si Facilitator de grupuri de dezvoltare personala. Primul organizator si facilitator de grupuri de suport pentru persoanele indoliate din tara (din 2011 pana in prezent) - Psihoterapeut si Consilier Psihologic autonom, specializare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de libera practica in evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si de Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania; - Abilitare si certificare internationala pentru nivelul de Master in Programare Neuro- Lingvistica (IANLP) - Specialist Recrutare, Consultant Senior in Resurse Umane si Consilier in Cariera. Mai multe informatii despre mine puteti gasi aici: http://www.linkedin.com/pub/livia-caciuloiu/13/825/687 si aici: https://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

Discussion

Comments are closed.

Programeaza o sedinta:

0742 024642
L-V: 10:00- 20:00
S: 10:00- 14:00.

Sustin mamicile antreprenoare!

banner300
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Copyright 2009-2016 Caciuloiu Livia Alexandra– Toate drepturile rezervate
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Advertisements
%d bloggers like this: