//
you're reading...
Doliul si Terapia pierderii, Evenimente, Psihoterapie si Consiliere Psihologica

Grup de suport pentru cei indragostiti de un inger

IMG_17641

Persoanele care au pierdut recent un om drag pot face parte, din luna septembrie, dintr-un nou grup de suport organizat in Bucuresti si facilitat de specialisti cu o experienta practica de 5 ani in asistarea persoanelor aflate in perioada de doliu.

Intalnirile grupului de suport au rol de alinare si vindecare, promoveaza acceptarea si respectul durerii fiecarui participant in parte.

Aici, participantii pot cunoaste si alte persoane care trec prin evenimente similare si vor putea intra in contact intr-un mediu sigur cu emotiile de neinteles din aceasta perioada, pentru ca sa poata  trece prin experienta dureroasa a doliului mai usor, mai ne-singuri.

In grupul de sprijin fiecare participant isi impartaseste propria experienta si este ascultat fara sa fie judecat.

Mediul pe care il promovam in intalnirile noastre este unul de confort emotional, confidentialitate si respect reciproc, un mediu care permite procesul de (auto)vindecare naturala in perioada de doliu si previne complicatiile posibile.

biblioterapie 2013Nu exista taxa de participare iar confidentialitatea este garantata. Daca simti nevoia sa contribui cu ceva, poti aduce apa sau turta dulce (de exemplu) pentru colegii tai de grup, in memoria persoanei dragi pe care ai pierdut-o.

Grupul nostru va fi format din 5-8 persoane si va fi facilitat de Livia Caciuloiu si Alex Caciuloiu, Consilieri psihologici si Psihoterapeuti cu practica autonoma si cu o experienta de 5 ani in facilitarea grupurilor de suport si a grupurilor terapeutice pentru cei care au pierdut o persoana draga.

Vom avea pentru inceput 5 intalniri a câte 3 ore. Locatia (zona Universitate) va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.

Trimite inscrierea ta aici pentru a programa o intalnire de cunoastere, in care vom vedea impreuna daca acest grup de suport este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi! Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Event oficial: https://www.facebook.com/events/884497168271346/

– See more at: http://psihomedeor.ro/grup-de-suport-gratuit-pentru-persoanele-care-si-au-pierdut-partenerul-de-viata/#sthash.PxtSAznd.dpuf

Advertisements

About psihliviacaciuloiu

- Experienta in asistarea psihologica a familiilor monoparentale si in consilierea psihologica individuala a persoanelor (adulti, adolescenti si copii) cu experiente traumatice: boala in faza terminala, doliu, abuz sexual, hartuire psihologica si violenta domestica, tulburari ale somnului si ale comportamentului alimentar, depresii, managerierea conflictelor si a stresului de la locul de munca. - Practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), certificata de Peter Schutz (EMDR-Institut Österreich- Austria) si MindMaster - Trainer autorizat MECT si CFNPA si Facilitator de grupuri de dezvoltare personala. Primul organizator si facilitator de grupuri de suport pentru persoanele indoliate din tara (din 2011 pana in prezent) - Psihoterapeut si Consilier Psihologic autonom, specializare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de libera practica in evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si de Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania; - Abilitare si certificare internationala pentru nivelul de Master in Programare Neuro- Lingvistica (IANLP) - Specialist Recrutare, Consultant Senior in Resurse Umane si Consilier in Cariera. Mai multe informatii despre mine puteti gasi aici: http://www.linkedin.com/pub/livia-caciuloiu/13/825/687 si aici: https://liviacaciuloiuminea.wordpress.com/about/

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Cum ajut pe cineva care si-a pierdut partenerul de viata? | Livia Caciuloiu's Blog - October 8, 2013

Programeaza o sedinta:

0742 024642
L-V: 10:00- 20:00
S: 10:00- 14:00.

Sustin mamicile antreprenoare!

banner300
MyFreeCopyright.com Registered & Protected
Copyright 2009-2016 Caciuloiu Livia Alexandra– Toate drepturile rezervate
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Advertisements
%d bloggers like this: