//
you're reading...
Doliul si Terapia pierderii, Evenimente, Psihoterapie si Consiliere Psihologica

Grup de suport pentru cei indragostiti de un inger

IMG_17641

Persoanele care au pierdut recent un om drag pot face parte, din luna septembrie, dintr-un nou grup de suport organizat in Bucuresti si facilitat de specialisti cu o experienta practica de 5 ani in asistarea persoanelor aflate in perioada de doliu.

Intalnirile grupului de suport au rol de alinare si vindecare, promoveaza acceptarea si respectul durerii fiecarui participant in parte.

Aici, participantii pot cunoaste si alte persoane care trec prin evenimente similare si vor putea intra in contact intr-un mediu sigur cu emotiile de neinteles din aceasta perioada, pentru ca sa poata  trece prin experienta dureroasa a doliului mai usor, mai ne-singuri.

In grupul de sprijin fiecare participant isi impartaseste propria experienta si este ascultat fara sa fie judecat.

Mediul pe care il promovam in intalnirile noastre este unul de confort emotional, confidentialitate si respect reciproc, un mediu care permite procesul de (auto)vindecare naturala in perioada de doliu si previne complicatiile posibile.

biblioterapie 2013Nu exista taxa de participare iar confidentialitatea este garantata. Daca simti nevoia sa contribui cu ceva, poti aduce apa sau turta dulce (de exemplu) pentru colegii tai de grup, in memoria persoanei dragi pe care ai pierdut-o.

Grupul nostru va fi format din 5-8 persoane si va fi facilitat de Livia Caciuloiu si Alex Caciuloiu, Consilieri psihologici si Psihoterapeuti cu practica autonoma si cu o experienta de 5 ani in facilitarea grupurilor de suport si a grupurilor terapeutice pentru cei care au pierdut o persoana draga.

Vom avea pentru inceput 5 intalniri a câte 3 ore. Locatia (zona Universitate) va fi comunicata doar celor care vor face parte din grup.

Trimite inscrierea ta aici pentru a programa o intalnire de cunoastere, in care vom vedea impreuna daca acest grup de suport este cea mai potrivita forma de sprijin pentru tine acum.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai care au pierdut recent o persoana draga si iti vor multumi! Serviciile sunt disponibile oricui, indiferent de apartenenta religioasa, de varsta sau alte criterii.

Event oficial: https://www.facebook.com/events/884497168271346/

– See more at: http://psihomedeor.ro/grup-de-suport-gratuit-pentru-persoanele-care-si-au-pierdut-partenerul-de-viata/#sthash.PxtSAznd.dpuf

About psihliviacaciuloiu

www.psihomedeor.ro

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Cum ajut pe cineva care si-a pierdut partenerul de viata? | Livia Caciuloiu's Blog - October 8, 2013

Programeaza o sedinta:

0742 024642
Pentru psihoterapie online, sedintele au loc prin Zoom sau Skype.